El passat cap de setmana se’ns en va anar un dels integrants més fidels de l’equip del TAIB. Un expert mundial en mamífers que, des de l’any 1993, venia sempre que podia a s’Albufera a compartir els seus coneixements i a apropar-nos a la vida d’aquests cosins i cosines nostres més peluts. Transmetia un gran entusiasme i il·lusió per aquest grup de fauna i per la natura en general.

Tots i totes els que vàrem poder gaudir d’ell, vàrem guanyar en coneixement, respecte i una major admiració per la vida que ens rodeja però, sobretot, vam guanyar un amic. En Rob era una persona preciosa: alegre i somrient, dolç, vital, sempre ben disposat tant per sortir al camp, com per posar-se el davantal i fer-nos un sopar boníssim. Tímid i discret, potser per saber tantes coses… i tot i això no tenia cap problema per posar-se a cantar amb una granera a mode de micròfon i ballar com si ningú el mirés.

Han estat molts els bons moments i experiències que, els que hem estat al seu costat, hem acumulat durant aquests més de 20 anys de vincle amb el projecte. Segur que tots i totes tenen la seva experiència que explicar. De moment esperem que l’arribada d’aquesta notícia faci que, qui el conegué, rememori un bell record.

Fins sempre, Otterman!