Projecte d’investigació i formació a S’Albufera. Primavera 2015: Del 12 al 25 d’abril

El Parc Natural de s’Albufera de Mallorca i el TAIB organitzen un CAMP CIENTÍFIC INTERNACIONAL d’Ecologia aplicada a zones humides i de Formació de nous/noves investigadors/es.

Les activitats a realitzar seran:

1. Seguiment de grups de fauna i flora indicadors de la qualitat dels hàbitats (aus, papallones i libèl•lules, papaions, himmenòpters, invertebrats aquàtics, macròfits);
2. Revisió de l’estatus dels hàbitats presents al Parc;
3. Anellament d’aus, activitats puntuals com xerrades sobre diversos temes (Educació ambiental, gestió de zones humides, etc.), etc.

S’ofereixen 5 places per a estudiants (segon cicle) i llicenciats/des en Biologia, Ciències Ambientals i Geografia principalment, així com d’altres interessats/des en el tema. Es dóna preferència a les sol•licituts de Balears.Es tracta d’un curs gratuït i inclou l’allotjament i la manutenció.

Podeu fer-nos arribar les vostres sol•licituds abans del 30 de març a l’adreça electrònica associaciotaib@gmail.com , adjuntant un breu currículum i explicant-nos la vostra motivació per venir al Camp. Per a qualsevol consulta, podeu enviar aun correu a la mateixa adreça o cridar al telèfon 635530539.

Trobareu més informació sobre el projecte a www.taib.info